Motorsportsdag   23/06/14

Den Internationale Racing Festival 2014
Den Internationale Racing Festival præsenterer:
Danmarks største autoevent 2014
Biler & Racing på Roskilde by-Ring
18. og 19. oktober 2014

Nytænkning og produktudvikling

Den Internationale Racing Festival rykker teltpælene til hjemstavnen for Dansk racersport, der hvor krumtappen for det hele startede, på Roskilde Ring i 1955.

Layout

Med et spændende baneforløb, midt i byen, der omliggende samtidigt giver optimale udstillermuligheder, her i Sjællands hjerte, og som oveni købet besidder Danmarks bedste tilkørselsforhold.

Dette vil blive rammen om det dynamiske forum som Racing Festivalen gennem årerne, har skabt og produktudviklet, til at blive det automotive centrum, der uden sidestykke har publikums og udstillers bevågenhed, og som med sin bredde og pondus har skabt en helt ny kombination af biludstilling og show, hvor ordret dynamisk er evident.

Internationale bilfabrikker og danske bilimportører

Den massive opbakning, som yderligere blev udbygget og cementeret i 2012, er allerede synliggjort af den internationale samt nationale interesse for tilstedeværelse midt i dette automotive epicenter. Et faktum der uden sammenligning understreger og samtidig grænseoverskrider eventen fra 2012!

Konceptet, under Den Internationale Racing Festivals banner, understreges ligeledes naturligvis af de mere end 57.000 besøgende, der gæstede eventen på to dage i 2012. Hvilket klart viser kvaliteten samt publikums bevågenhed.

Verdensstjerner i superbiler på Roskilde by-Ring

Med Kevin og Jan Magnussen i spidsen for et stjernespækket felt af internationalt kendte racerkørere vil traditionen for det ypperste ud i automotive drømme blive orkestreret efter eventens devise: ”Kun det bedste er godt nok!”

Med et kørefremmøde, gennem tiden, som Sir Stirling Moss, Derek Bell, David Brabham, Jochen Mass, Johnny Herbert, Michele Alboreto, Andy Wallace, Dieter Depping, Jan ”Flash” Nilsson, Kurt Thiim, Tom Kristensen, John Nielsen, Marco Sørensen, Thorkild Thyrring, Kris Nissen, Michael Kristensen, Nicolas Kiesa, Ronnie Bremer, Christoffer Nygaard, Allan Simonsen, Henrik Lundgaard, Christian Bakkerud, Lars Erik Nielsen plus internationale Rally-esser taler dette sit tydelige sprog, om hvor stor og bred ”manegen og cirkusset” er.

Når det desuden er velkendt, at ”de helt store huse” fra den automotive ”haute couture”, og dermed de hurtigste produkter fra: Ferrari, Bugatti, Maserati, Aston Martin, Lamborghini, Corvette, Porsche, Alfa Romeo, Lotus, Cobra, Ford, Toyota, Mazda, Volkswagen, BMW, Honda, Nissan etc. altid har fundet vej til det danske publikum via Den Internationale Racing Festival, understreger dette blot yderligere kvaliteten.

Traditionen tro vil disse ultimative kreationer blive bibragt og fremført til glæde for hele landets bilelskere og entusiaster således at toppen af køreoplevelser igen kan både ses og nydes, på egen krop, og dermed igen kaste glans og format over dansk asfalt på banen i Roskilde!

Danmarks bedste speakere

Som det også er blevet en tradition vil TV-, film- og radiostjerner give deres oratoriske talenter ”til bedste”. Den Internationale Racing Festival havde i 2012 fornøjelse af Lisbeth Østergaard, Julie Ølgaard, Anders Breinholt, Christian Grau, Peter Palshøj, Mikkel Thomsager med flere i spidsen for dette meget publikumsvenlige tiltag, som yderligere vil blive forstærket og udbygget til glæde for publikums information og underholdning.

Åbningstider på Roskilde by-Ring efteråret 2014

Lørdag den 18. oktober fra kl. 8.00-18.00
Søndag den 19. oktober fra kl. 8.00-18.30.

Den Internationale Racing Festival
 

Reklamer

Peugeot Holbæk


Peugeot Roskilde