Diverse   09/03/14

Racerkørere på kursus
Skov Motorsport Promotions arrangerede tirsdag og onsdag kursus i præsentationsteknik for de talenter, der er tilknyttet virksomheden. Underviser var Jesper Volk fra Volk Education, og der var fuld fart på fra start til slut.

Det er ikke tit, man ser racerkørere på skolebænken for at lære hvordan en god præsentation bliver leveret. Ikke desto mindre sad blandt andre Morten Dons (British GT), Jan Jønck (Formel Ford) og Peter Vesti (far til Frederik Vesti, gokart) klar til at lære.


Jan Jønck debuterer i Formel Ford i år; nu har han også styr på sine præsentationer.
(Foto: Gripping Media ApS)

- Når man som racerkører går med hatten i hånden ud til potentielle sponsorer eller laver en præsentation af sit projekt for en forsamling, er det vigtigt at man får leveret budskabet præcis som man ønsker det, fortæller Ole Skov, indehaver af Skov Motorsport Promotions.

Efter to dages kursus med videooptagelser af elevernes performance, coaching og optimering af kropssprog, stemmestyring og PowerPoint, var det racerkørere med markant forbedrede evner der trådte ud af kursuslokalet i Racehall. Ole Skov er selv imponeret over udfaldet:


Direkte fra testdag i England - Morten Dons har haft en lærerig uge.
(Foto: Gripping Media ApS)

- Flere af deltagerne har lavet mange præsentationer inden kurset, og alligevel var der en stor forskel fra tirsdag formiddag til onsdag eftermiddag. Her er tale om racerkørere, som nu kan tage ud i verden med værktøjer til at finde sponsorgrundlaget for deres videre karrierer.

Kurset var arrangeret af Skov Motorsport Promotions i samarbejde med Volk Education. Læs mere om Volk Education på www.volk.dk.

Skov Motorsport Promotions - www.skovmotorsport.com

Gripping Media ApS


 
Reklamer

Peugeot Roskilde


Peugeot Holbæk