Diverse   15/01/14

Motorsport For LIFE præsenterer ny spændende ambassadør
Når en velgørenhedsorganisation vokser med den fart som Motorsport For LIFE har gjort i 2013, er det fordi der ligger en masse anciennitet bag projektet. Der er ingen tvivl om at velgørenhedsorganisationen vil vokse yderligere i 2014, og det har stor betydning hvilket team der projekterer det hele.

Derfor er det med glæde, at kunne præsentere vores næste ambassadør; Laura Petersen.


Laura Petersen

Laura er uddannet med en Bachelor's degree in International Sales and Marketing Management, ud over dette er hun med sin modelkarriere i bagagen et særdeles kendt ansigt i mode -og medieverdenen. CVét tæller også erfaring som fundraiser for Røde Kors og som stifter og arrangør af Ladies Affairs som i dag hedder Ladies First, til fordel for Kræftens Bekæmpelses kampagne ”Støt brysterne”.

”Laura bliver et kæmpe aktiv for organisationen, hun har en masse ideer at byde ind med og erfaringen til at underbygge dem” Siger Dan Crohn, Motorsport For LIFE.

Motivationen for samarbejdet med netop Motorsport For LIFE, er Laura meget bevidst om og udtaler følgende;

”Børn er den største velsignelse og gave man kan ønske sig. Jeg venter selv mit første barn og glæder mig til at kunne give det alt min kærlighed og opfylde dets drømme. Jeg vil gøre alt i verden for, at børn har det godt, får den kærlighed fra sine omgivelser et hvert barn fortjener, og smiler til verden og er glade. Motorsport For LIFE giver syge og udsatte børn denne mulighed og gør en stor forskel for dem og deres familier. Ikke kun i nuet men også i fremtiden. Det er mig en stor ære, at kunne være med til at hjælpe og støtte disse smukke skabninger og min mission og vision er, at kunne være der for dem og give dem tro, håb og kærlighed. Alle børn skal have lov til at være børn, lege på lige fod og få deres drømme opfyldt. Motorsport For LIFE hjælper mange børn og pårørende hvert år. Takket være dem er det muligt for syge og udsatte børn at få en oplevelse for livet”

Dan Crohn og hele teamet bag Motorsport For LIFE ser frem til samarbejdet og et rigtigt spændende 2014 i børnenes tegn.

Vil du vide mere om Motorsport For LIFE se www.motorsportforlife.dk eller www.facebook.com/motorsportforlife

Gitte Johansen
 

Reklamer

Peugeot Roskilde


Peugeot Holbæk