Kører info   03/02/14

Racerskole på Ring Djursland 27. marts - Aflyst
Har du planer om at blive racerkører så har vi et tilbud til dig!
Ring Djursland afholder racerskole Torsdag d. 27. marts. Kl. 08.00 – ca. 18.00

Kurset er tilrettelagt for standardbiler med original udstødning, som overholder bilens typegodkendelse vedr. krav om støj. Biler der støjer mere vil blive udelukket. Biler skal enten overholde DASU’s reglement 2 eller være synet til kørsel på offentlig vej.

Krav til føreren om personligt sikkerhedsudstyr er styrthjelm, køresko, handsker samt brændhæmmende undertøj, strømper, balaclava og køredragt som køreren skal være påklædt under den praktiske del af kurset. Racerskolen afholdes på en dag.

Teori
Der undervises i regler for banesport, flagreglement, personlig sikkerhedsudstyr samt bilens sikkerhedsudstyr. Der vil forud for kurset blive undervist som brev/mail kursus og en repetition på selve kursus dagen. Nærmere oplysninger følger ved tilmeldingen.

Praktik
Her startes med en teoridisk gennemgang af banen og derefter i praktik gennemkøres bane. Der undervises i kørsel på bane, kørsel efter Safety Car, placering efter ideallinier, bremseteknik, bremsepunkter, startprocedure samt samlet start. Banekørslen afsluttes med en praktisk prøve.
Derefter afsluttes kurset med en teoriprøve.

Pris Kr: 2.995.00

Tilmelding kan ske til formand@dmka.dk

Med sportslig hilsen
Ring Djursland


Læs mere om:
  • Ring Djursland

  •  
    Reklamer

    Peugeot Roskilde


    Peugeot Holbæk