207 Spider Cup DK   26/05/13

OPRÅB ! - TOTAL Peugeot Spidercup 2013
207 Spider Cup1. løb på Ring Djursland blev som bekendt aflyst. Næste afdeling er dobbelt løbsweekend på Jyllandsringen den 15. og 16. juni, med træning, tidstagning og hele 4 løb.

Pr. d.d., er der kun 2 tilmeldte kørere til løbet og Syverrace som vi kører sammen med, regner med 8 biler til start – så det er indtil videre 10 biler på banen. MEN sæson 2013 er nu eller aldrig. Får vi ikke mindst 4 Spidere yderligere, altså 6 i alt, så har vi ingen sponsoraftale for 2013 og dermed lukker og slukker serien for denne sæson.


(Foto: Gripping Media)

Derfor kære Spidere, så er det nu eller aldrig, at I skal få jer og jeres biler tilmeldt på www.raceresult.dk så vi kan vise vores fede racerbiler og få en sjov, sportslig og hyggelig weekend med masser af godt race.


(Foto: Gripping Media)

Resten af sæson ser således ud:
Klarer vi at få de nævnte 6 biler på banen, ser resten af sæsonen således ud. Husk vi kører sammen med Syverrace, så der er både masser af biler og aktion på banen.

  • 15. – 16. juni Jyllandsringen, træning, tidstagning og 4 løb (DTC løbsweek)
  • 29. – 30. juni Padborg Park – 2x træning, 2x tidstagning og 4 løb.
  • 17. – 18. august Ring Djursland – træning, tidstagning og 2 løb
  • 28. – 29. september Jyllandsringen – træning, tidstagning og 2 løb (DTC løbsweek)

Vidste du at:

    omgangtiderne på Jyllandsringe med en Peugeot Spider, er kun ca. 1 sek langsommere end DTC bilerne
  • bilernes opbygning er efter samme princip som en Le mans prototype, men mange af komponenter som bremser, motor m.v., er fra Peugeot standard biler.
  • bilerne er meget driftsikre og der er kun sjældent andre udgift end dæk og brændstof og dermed kan årsbudgettet holdes på et både lavt og rimeligt niveau
  • anskaffelsesprisen på en køreklar bil, ligger i niveau 125-150.000 kr.
  • Der findes mere end 20 køreklare Peugeot Spidere i DK, og der er mulighed for både køb og leje af biler. Kontakt Morten Buus for yderligere info om biler.

Klasserepræsentant Johnny Vejlebo
Mail: joni@roskilde.peugeot.dk

Morten Buus
Mail: mb@aunsbjerg.com
Mobil: +4540412030


 

Reklamer

Peugeot Roskilde


Peugeot Holbæk