Diverse   13/08/10

Det sker i weekenden
Kevin Magnussen er til start i tredjesidste runde af den tyske ATS Formel 3 Cup. Løbet køres på Lauzitsring, og danskeren indtager inden løbet en samlet tredjeplads i mesterskabet.
Flere af deltagerne i DASU og Team Danmarks talentudviklingsprojekt i karting er til start når sidste afdeling af Dansk Super Kart i weekenden afvikles i Rødby. I juniorklassen KF3 er Nicolas Beer i spidsen for serien.

På Ring Djursland er Formel Ford-talenterne Elliot Winther og Kean Kristensen til start. I Peugeot Spider vender Johan Jokinen tilbage bag rattet efter en skadesperiode med en brækket tå.

Siden sidst
I forbindelse med Copenhagen Historic Grand Prix hyldede DASUs Præsident C.C. Hansen den nykårede Europamester Nicolaj Møller Madsen, og oplæste bl.a. et lykønsknings telegram fra Team Danmark.

DASU Rally Challenge talentholdet Simon Larsen/Nicklas Daugberg vandt deres klasse i det traditionsrige rallysprint i Gammelrand. Se klip på http://www.24sjaellandske.dk/?video=2119

Kevin Magnussen besatte lørdag d. 7. august andenpladsen i det første af to Formel 3 løb i hollandske Assen. I weekendens andet løb blev det til en fjerdeplads, og dermed generobrede danskeren den samlede tredjeplads i ATS Formel 3 Cup, efter en mindre vellykket runde på Nürburgring to uger tidligere. Martin Jensen er tilknyttet som coach sæsonen ud.

For Michael Christensen fortsætter uheldene i GP3 mesterskabet, og sæsonen må efterhånden betegnes som afskrevet. I løbene på Hockenheim og Hungaroring blev den unge dansker i begge tilfælde indblandet i uheld, der betød han måtte udgå. På positiv listen kan dog noteres at uheldene i begge tilfælde er sket under dueller i den forreste del af det store felt på 30 biler.

Mikkel Mac besætter stadig andenpladsen i North European Cup for Formel Renault efter sidste weekends løb i Assen. Daniel Schilling har overtaget føringen i klassen for ældre biler fra sin bror, Dear Schilling.

Jacob Nørtoft indtager efter weekendens løb i Wales stadig en klar førerposition i det åbne britiske mesterskab for KF2. Det blev dog ikke til podieplaceringer i løbet, for første gang i de seks afdelinger, der er afviklet.

Dennis Larsen og Ulrik Linnemann fra DASU talentprojekt i rallycross var blandt deltagerne i det store EM-løb i svenske Höljes.