Yokohama Cup   26/04/10

Steffen Larsen dagens hurtigste i Yokohama Cuppen
David Falch søndagens anden vinder for de serienære standardvogne
Det var ventet, at det ville være sidste års meget suveræne nummer et og to i kampen om Danmarksmesterskabet for de serienære standardvogne, som også ville toppe tabellen, når årets første Yokohama Cup-afdeling var blevet kørt på FDM Jyllandsringen.
Sådan blev det imidlertid ikke.

Godt nok opnåede d’herrer David Falch, Roskilde, og Anders Majgaard, Søborg, en 1-2-sejr i det ene af søndagens to løb, men i det andet havde de blot haft roller som statister.

Anders Majgaard havde været plaget af sygdom fredag og lørdag, hvilket resulterede i en beskeden femteplads i tidtagningen – et resultat, han også kørte hjem i første heat. David Falch havde ikke klaret det meget bedre i tidtagningen, men helt galt gik det, da han missede starten i første heat, hvor han røg ned som otter. Herfra kørte han sig op til den sjetteplads og dermed pole position til andet heat, som han vandt.

Men der var ingen tvivl om, at Steffen Larsen, Ishøj, var dagens hurtigste mand i Yokohama Cuppen. Han havde sikret sig pole position i tidtagningen, og i det første heat fik han opbygget et solidt forspring på et sekund til Peter Olsen, Havdrup, ved det ternede flag.

Sejren var ensbetydende med en startposition som nummer seks til andet heat, og her måtte Steffen Larsen arbejde noget hårdere for at score de points, som gjorde, at han kunne holde fast i sin mesterskabsføring. Først fulgte en længere kamp med Bruno Rasmussen, Tyskland, og da han var kommet forbi ham, skulle der kæmpes for at passere Kim Lund, Silkeborg. Flere gange var det lige ved for Steffen Larsen at komme forbi, men det var først på den sidste del af den afsluttende omgang, at overhalingen blev en realitet, da Kim Lund fik tekniske problemer og måtte lade sig falde tilbage på en ottendeplads.


Steffen Larsen fører kampen om årets Yokohama Cup efter sejr og tredjeplads på FDM Jyllandsringen.
(Foto: Birger Vilén - www.euroracer.org)

Stillingen i Yokohama Cup:
Plac. Kører Mærke Point
1 Steffen Larsen Peugeot 307 38
2 Peter Olsen Peugeot 307 32
3 David Falch Peugeot 308 30
4 Anders Majgaard Peugeot 308 28
5 Bruno Rasmussen Peugeot 307 22
6 Kim Lund Peugeot 307 21
7 Lasse Rolighed Pedersen Peugeot 307 20
8 Anders Christensen Peugeot 307 18
9 Jens Henrik Hansen Peugeot 307 16
10 Allan Jensen Peugeot 206 13

Morten Alstrup


Læs mere om:
 • Anders Majgaard
 • Bruno Rasmussen
 • David Falch
 • Jens-Henrik Hansen
 • Kim Lund Johansen
 • Peter Olsen
 • Steffen Larsen
 • Jyllandsringen
 • 25/04/10 - Jyllandsringen - Yokohama Cup - DM

 •  
  Reklamer

  Peugeot Holbæk


  Peugeot Roskilde