207 Spider Cup DK   11/09/09

Kent Iversen og Team SH Bilcenter Motorsport er atter klar
207 Spider Cup”Alt kan lade sig gøre med god vilje”
Kent Iversen fra Team SH Bilcenter Motorsport er atter klar trods mindre uheld ved FDM Grand Prix på Jyllandsringen. Det har været støt op af bakke for dette seje team i år. De er gæve seje jyder der ikke sådan er til at slå ud af kurs.
Det gik rigtig godt i starten af sæsonen og der var god fart i den blå og sølvfarvede Spider, men så kom Kent galt af sted med sin finger og missede turen til Spa Francorchamps og med de udfordringer og gode træning der var med i det.

Så var Kent meget uheldig i chikanen på løbet på Padborg Park og slog 2 kolbøtter og her til FDM’s Grand Prix på Jyllandsringen, ja der dryppede der olie ned på udstødningen og det satte flammer.


Det er godt nok træls.
(Foto: MetteViktoria, MetVik Design)

Men det er ikke nok til at få Kent eller teamet til at give op. Kent er blevet glad for sin Spider, som han siger ”Det er en fin racer, en rigtig sportsvogn, og jeg kan slet ikke forstå at der ikke er flere med i klassen. Specielt ikke efter hvad der er blevet gjort for os i klassen.”

Lige efter FDM’s Grand Prix talte jeg med Kent, han var selvfølgelig noget trist over den uheldige weekend men det slog ham ikke ud - slet ikke!

Kent Iversen:
”Jamen jeg ved ikke hvad der sker, lige fra starten den går får jeg problemer med koblingen, og det bliver værre og værre, men tænker at jeg kan vel nok køre heatet færdigt, men da de så står og vinker med pulverslukkerne, så må jeg jo hellere køre ind til dem, for der var jo ild under bilen.”

Der er løbet på Ring Djursland og finaleløbet, ser vi dig i den nu sølvgrå racer og Team SH Bilcenter Motorsport igen i år, nu I atter skal hjem og lave bil?
”Ja det skal jeg vel, lige nu har jeg mest lyst til at stoppe for i år, det koster mange penge, men stadigvæk er det billigt at køre i klassen, en stor cadeau til alle dem der har været med til at arrangere det, så vi kan køre så billigt som vi kan, både med startgebyr og det ene med det andet, det er med til at holde det oppe, men man føler godt nok det går ned af bakke og så mister man et stykke af sin tommelfinger, så kommer man til Padborg og så kan bilen ikke køre, vi har en testdag dernede der bare går fløjten og Hans-Jørgen knokler 14 dage på bilen og det viser sig, at det ikke kan komme til at virke, og så slår jeg 2 kolbøtter med Spideren på Padborg til løbet, og så viser det sig, at der er et par forbyttede slanger på bilen. Så kommer vi her til Jyllandsringen, Spideren kører perfekt, men det dernede fra Padborg sidder stadig lidt i hovedet, at man har slået nogle kolbøtter.”


Kent Iversen og Team S.H.Bilcenter Motorsport er ikke sådan at slå ud, Kent og teamet er atter klar til at tage point.
(Foto: MetteViktoria, MetVik Design)

”Ja det er modgang lige nu, men jeg er optimist alligevel. Det bliver man nød til at være, men man er ikke så glad lige nu. Dog skal det da siges, at det meget positive kammeratskab der er i denne klasse i år, er da med til at holde humøret oppe. Alle bekymrer sig om hinanden. Men jeg skal nok være med på Djursland, det er jo det eneste løb der er der i år og jeg vil gøre mit til at få flere point i den samlede stilling.”

MetteViktoria, MetVik Design


Læs mere om:
 • Kent Iversen
 • Team SH Bilcenter Motorsport
 • Ring Djursland
 • 13/09/09 - Ring Djursland - 207 Spider Cup DK

 •  
  Reklamer

  Peugeot Holbæk


  Peugeot Roskilde