Advan Cup   27/08/09

Bruno havde en meget uheldig weekend
Peugeot køreren Bruno Rasmussen skulle bruge Grand Prix Danmark til at komme tilbage på sporet i Advan Cup, og vejret dannede grundlag for de gode resultater, men tingene gik slet ikke som han havde håbet.

Fredag eftermiddag skulle den fri træning køres, men Bruno var ikke til at finde på banen. Årsagen til dette var at han med vilje valgte at springe denne træning over af arbejdsmæssige årsager, den disposition var nok ikke den rigtige, kunne Bruno efterfølgende erfare.


(Foto: Motorsporten.dk)

Lørdag morgen skulle kvalifikationen køres og her var Bruno til stede på banen med hans Peugeot 307, men han havde ikke speeden, og hans bedste tid var 1:21,532.
Det rakte til 13. pladsen, det var ikke præcis det Bruno havde håbet, og selvom kvalifikationen før har drillet, så er det længe siden at vi har set Bruno i den tunge ende af feltet.
Årsagen til den dårlige tid var et forkert setup på bilen. Teamet havde forsøgt at optimere ud fra tidligere erfaringer, men havde desværre ikke heldet med sig her.

Midt på eftermiddagen, lørdag var det tid til weekendens første afdeling, og her var Bruno sat op til at levere et godt resultat, til trods for at skulle starte fra 13. pladsen.
Så Bruno gav gas fra starten af heatet, og det betalte sig, efter en sej kamp endt det med en respektabel 7. plads, og det gav point på kontoen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Bruno Rasmussens start på søndagens løb var tæt på katastrofal, og på grund af tekniske problemer - han havde pludselig kun 3. gear til rådighed - faldt han ned igennem feltet i starten af heatet, og det betyd reelt at løbet var slut før det kom i gang.
Det hele endte dog med at han sluttede på 10. pladsen, og det var selvfølgelig ikke helt tilfredsstillende for Bruno, men han smilede nu alligevel, for til trods for de tekniske udfordringer kom han stadig hjem med point fra denne race weekend ligesom det lykkedes at overhale flere konkurrenter selv om han kun havde et gear at køre i!


(Foto: Motorsporten.dk)

Alt i alt ikke en heldig weekend for Bruno, og han er nu på den samlede 5. plads i Advan Cup mesterskabet inden næste afdeling der køres på Ring Djursland.
Men Bruno er slet ikke tab i medalje kampen, 3 af de 4 der er foran ham er bestemt til at indhente, og det er tanken at det skal ske allerede på Ring Djursland den 12. og 13. september.

Vejgaard


Læs mere om:
  • Bruno Rasmussen
  • Jyllandsringen
  • 23/08/09 - Jyllandsringen - Advan Cup

  •  
    Reklamer

    Peugeot Holbæk


    Peugeot Roskilde