Advan Cup   12/08/09

Problemfyldt weekend for Bruno Rasmussen
Peugeot 307 køreren Bruno Rasmussen kommer næppe til at tænke tilbage på Padborg Super Prix 2009 med glade minder, for weekenden på Padborg Park var præget af flere problemer end succes oplevelser i forbindelse med hans deltagelse i Advan Cup løbene på Padborg Park.


(Foto: Motorsporten.dk)

Problemerne begyndte allerede i lørdagens fri træning, hvor Peugeot racerens gearkasse gav op efter blot to omgange, så Bruno fil aldrig chancen for at køre en hurtig tid, og måtte tage til takke med en placering som nummer 12, men værre var det at han ikke fik en chance for at få finpudset bilens setup til banen og de høje temperature.

Teamet bag Bruno kastede sig straks over raceren da den kom i pit, og på under en halv time var gearkassen skiftet, og bilen igen køreklar:
"Gutterne lavede et fantastisk stykke arbejde med skiftet af gearkassen, de kan virkelig sætte tempo på når det gælder" - udtalte en taknemmelig Bruno Rasmussen.

Desværre viste det sig, at også gearkasse nummer to drillede, hvilket sammen med nogle problemer omkring bilens setup bevirkede at Bruno kun kunne køre 9. hurtigste tid i kvalifikationen - en placering han bestemt ikke var tilfreds med!


(Foto: Motorsporten.dk)

I søndagens første løb kæmpede Bruno det bedste han havde lært, men måtte alligevel konstatere at Peugeot'en ikke kunne følge med de hurtigste biler i klassen.
Alligevel kunne han køre sig et par placeringer frem i feltet, og lå på de sidste omgange og kæmpede med om den vigtige 6. plads der giver pole position til det andet løb, men desværre for Bruno sluttede han her på 7. pladsen.

Ud fra erfaringerne fra løb nummer et, ændrede teamet på bilens setup til det andet løb, mens de desværre ikke havde mulighed for at få løst gearkasseproblemerne, der igen drillede Bruno.


(Foto: Motorsporten.dk)

I det andet løb følte Bruno stadig at setup'et på bilen var 'for langsomt', men fulgte dog godt med på 1. omgang selv om kørslen var 'meget' tæt.
På anden omgang sluttede løbet dog brat, på vej rundt i Big Mag kurven forsøgte en konkurrent et lidt for optimistisk overhalingsforsøg på Bruno, og på grund af at hans sidespejl var klappet ind i den tætte kørsel i starten, så Bruno ikke faren før det var forsent - BUM - og så blev han sendt af banen og ud i sandfanget hvor raceren gravede sig ned, dermed var det løb slut!

Den uheldige weekend betød at Bruno Rasmussen kun fik scoret 9 point i mesterskabet, med det resultat at han med totalt 122 point rykkede fra 2. til 3. pladsen.

Top 6 i Advan Cup mesterskabet:
Plac. Kører Mærke Point
1. David Falch Peugeot 307 / 308 177
2. Peter Olsen Peugeot 307 129
3. Bruno Rasmussen Peugeot 307 122
4. Anders Majgaard Peugeot 308 118
5. Kim Lund Peugeot 307 107
6. Anders Christensen Peugeot 307 99

Næste gang Bruno skal på banen bliver den 21. - 23. august til Grand Prix Danmark på Jyllands-Ringen ved Silkeborg, hvor det gælder 11. og 12. løb i Advan Cup mesterskabet der i år strækker sig over ialt 16 løb.


Hr. Nielsen


Læs mere om:
  • Bruno Rasmussen
  • Padborg Park
  • 09/08/09 - Padborg Park - Advan Cup

  •  
    Reklamer

    Peugeot Roskilde


    Peugeot Holbæk