Advan Cup   01/07/09

Bruno tog sejren
Solen skinnede fantastisk over Jyllandsringen i den forgangne weekend, hvor banen lagde asfalt til Juniløbet, det traditionsrige midtvejs løb på sæsonen og løbet der markerer starten på sommerpausen.
Her var Peugeot 307 køreren Bruno Rasmussen selvfølgeligt at finde i Advan Cup klassen, hvor top placeringen skulle forsvares.

Første træning blev kørt lørdag middag og Bruno Rasmussen var fra starten med i toppen af feltet. Under træningen kørte han 7 omgange, hvoraf den hurtigste var 1:20,550. Det var den 5. hurtigste tid, kun 0,415 sekund efter den hurtigste i feltet der var Anders Christensen.
Men træningen bød på dramatik for Bruno, der med en sprængt bremseslange fik total bremsesvigt og dermed endte sin træning udenfor asfalten.

Sidst på eftermiddagen gjaldt det tidtagningen, her var Bruno opsat på at forbedre tiden fra lørdag middag, og det blev til en forbedring.
Bruno’s kvalifikations tid var 1:20,442, hvilket var 0,681 sekund fra pole position. En start position fra 3. startrække var bestemt ikke helt det Bruno havde håbet på, men han havde heldigvis ikke mistet modet.


(Foto: Motorsporten.dk)

Bilen blev rulle tilbage til teamet, der brug brugte tiden frem til heat 1 på at gennemgå bilen så den var 100% klar til at køre rigtig mange point hjem til Bruno.

Heat 1 blev kørt søndag middag på en perfekt og tør Jyllandsring, nærmest optimale betingelser for at godt racerløb. Bruno måtte starte fra 5. position, men kæmpede løbet igennem for at komme frem, men kampen i toppen af Advan Cup er hård, og Bruno kom hjem med en 4. plads.
Ikke det han havde satset på inden starten, men det gav ham 13 værdifulde point.


(Foto: Motorsporten.dk)

Heat 2 blev afviklet sidst på eftermiddagen, lige inden DTC finalen. Solen bagte stadig ned over Jyllandsringen, men Bruno var iskold, og til trods for at han skulle starte fra 3. position, så snød han dem foran og fik den bedst tænkelige start.

Bruno kom først ned til første sving, skarp forfulgt af Anders Majgaard, David Falch og Kim Lund Johansen.
De først omgange lagde Bruno afstand til forfølgerflokken, men fik herefter tiendedel sekund efter tiendedel sekund revet af forspringet, og på vej ind på 8. omgang kvartetten igen helt samlet på vej ned til sving 1 for enden af langsiden.
Kim Lund Johansen er helt oppe på siden af Bruno, men Bruno bremser så sent så han går uberørt ind i sving 1, til gengæld tabte Kim Lund Johansen momentum og det skabte lidt tumult bag Bruno.
Tumulten gav lidt luft, og Bruno Rasmussen kunne derefter køre en sikker sejr hjem


Bruno Rasmussen øverst på podiet efter det andet løb ved 'Juniløbet' på Jyllands-Ringen. På 2. og 3. pladserne er det Anders Majgaard og David Falch.
(Foto: Motorsporten.dk)

Efter denne weekend er Bruno Rasmussen på den samlede 2. plads i Advan Cup’en med 113 point, ’kun’ 30 point efter den førende David Falch.

Nu er der sommer pause i Advan Cup, frem til 9. august hvor de næste to afdelinger afvikles under Padborg Super Prix, på Padborg Park, hvor Bruno allerede nu har det mål at komme på podiet i begge heat.

Vejgaard


Læs mere om:
  • Bruno Rasmussen
  • Jyllandsringen
  • 28/06/09 - Jyllandsringen - Advan Cup

  •  
    Reklamer

    Peugeot Holbæk


    Peugeot Roskilde