Advan Cup   25/05/09

Bruno var i Hopla på Padborg Park
Padborg Open blev en helt fantastisk race weekend for Peugeot 307 køreren Bruno Rasmussen i Advan Cup, der med 2 podiepladser og en masse gode point til kontoen, rykkede op på den samlede anden plads i mesterskabet.

Inden han nåede til dette fantastiske resultat skulle der laves en masse hårdt arbejde på banen og det hele startede lørdag morgen hvor den fri træning blev kørt.
Her gik det ikke så godt, Bruno’s bedste tid var 1:11,659, det rakte ikke til mere end 11. pladsen, og herefter var der virkelig noget at tænke over, inden tidtagningen skulle køres senere på dagen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Ud på eftermiddagen stod solen høj på himlen og det passede både Bruno Rasmussen og hans Peugeot 307 rigtig godt. Han bedste kvalifikations tid var 1:10,413, og det rakte til 4. pladsen.
Ikke helt tilfredsstillende, man vil jo altid gerne holde på pole position, men margin til den plads er kun 0,705 sekund, så det er bestemt ikke fordi det er uopnåeligt, men det skulle bare ikke være den dag.


(Foto: Motorsporten.dk)

Lørdagen var til ende og Bruno var i store træk tilfreds med dagen, og bestemt optimist før søndagens to afdelinger i Advan Cup.

Den første skulle køres lige over middag, og Bruno startede fra 4. position. Han fik en god start og kommer forbi Anders Majgaard, der herefter sætter jagten ind på Bruno, men efter blot et par omgange falder Anders Majgaard tilbage i feltet, og det giver Bruno den fornødne ro til at han kan køre en sikker 3. plads hjem, og hermed var weekendens første podie plads i hus.


Bruno Rasmussen (tv) på 3. pladsen, sammen med løbets vinder David Falch, samt Peter Olsen på 2. pladsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Anden afdeling blev kørt sidst på dagen og her var der igen god fart i Bruno’s Peugeot 307. Efter nogen tumult på de første omgang hvor der blev skubbet og puffet meget rundt omkring i feltet fik Bruno vristet sig fri og kørte rigtig stærkt.
Alligevel var både Peter Olsen og Anders Christensen foran ham. Det lykkedes for Bruno at komme forbi Peter Olsen, men han nåede ikke Anders Christensen.


Bruno Rasmussen (th) rykkede en placering op i det andet løb som han sluttede på 2. pladsen. Øverst på podiet Anders Christensen, og tilvenstre Peter Olsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Bruno kom i mål på 2. pladsen, og selvom det er en rigtig god placering er det jo aldrig godt nok for en rigtig racerkører at blive nummer 2.
Bruno er lidt ærgerlig over at han ikke kunne nå Anders Christensen, men han kunne stadig smile og glæde sig over 2. pladsen.

Nu er der næsten en måneds pause inden der igen skal køres løb i Advan Cup mesterskabet.
Næste gang du kan opleve Bruno Rasmussen er ved 'Juni løbet' på Jyllandsringen den 27. - 28. juni.

Vejgaard


Læs mere om:
 • Bruno Rasmussen
 • GRC Racing
 • Padborg Park
 • 24/05/09 - Padborg Park - Advan Cup

 •  
  Reklamer

  Peugeot Roskilde


  Peugeot Holbæk