Advan Cup   14/05/09

Endnu en podieplads til Bruno Rasmussen
For anden weekend i træk var der Advan Cup løb på Jyllands-Ringen, og denne gang var det til det man kalder 'Åbningsløbet'. Bruno Rasmussen kom med sin Peugeot 307, der har været igennem en større omgang på værkstedet, efter en voldsom påkørsel under den første race weekend i Advan Cup mesterskabet.

Første træning blev kørt lørdag formiddag og her var Bruno opsat på at vise at hans nye Peugeot 307 kan være med helt fremme, men kampen i Advan Cup er hård, og Bruno’s bedste tid i den fri træning var 1:20,593, 1,133 sekund efter feltets hurtigste. Så det betød at bilen skulle tilbage til teamet for at blive justeret inden kvalifikationen der skulle køres senere på dagen.


Bruno Rasmussen's Peugerot var igen blevet fin at se på, efter de store buler den fik i sidste weekend.
(Foto: Motorsporten.dk)

Sidst på eftermiddagen var det blevet tid til kvalifikationen. Bruno og Peugeot'en var klar til at gi' den gas, og hans bedste tid blev 1:19,827, og dermed beviste han at justeringerne der var foretaget på bilen havde hjulpet.
Bruno var kun 0,594 sekund fra pole position, men selvom afstanden til pole position ikke er stor, betød kvalifikationen alligevel at han skulle starte i 3. start række.

Heat 1 blev kørt søndag over middag og selvom Bruno kæmpede løbet igennem blev 6. pladsen ikke forbedret.


Bruno Rasmussen har nu god fart i den nye racer.
(Foto: Motorsporten.dk)

Intet er så skidt at det ikke er godt for noget andet.
Til heat 2 vender man top 6 rundt, og det betød at Bruno Rasmussen startede forrest til dagens sidste løb. Og den start placering blev udnyttet til fulde.
Under løbets første halvdel holdt Bruno sin føring, herefter kom han under voldsomt pres fra David Falch. David smuttede forbi på 8. omgang og herefter var det tid til at hænge på.


Bruno Rasmussen tæt fulgt af David Falch.
(Foto: Motorsporten.dk)

Til slut kom Steffen Larsen også op for at presse Bruno, men han forsvarede sig flot og 2. pladsen blev kørt hjem, dermed var endnu en podieplads sikret.
Bruno er selvsagt ikke helt tilfreds med den placering, men på den anden side så gav det værdifulde point på kontoen


Bruno Rasmussen (tv) på podiet på 2. pladsen, sammen med vinderen David Falch, samt Steffen Larsen (th) på 3. pladsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Efter denne weekend er Bruno Rasmussen avanceret til den samlede 3. plads i Advan Cup. Målet næste gang på Padborg Park, er at fange Peter Obel der i øjeblikket er på den samlede 2. plads, der er kun 8 points forskel mellem de to.

Vejgaard


Læs mere om:
  • Bruno Rasmussen
  • Jyllandsringen
  • 10/05/09 - Jyllandsringen - Advan Cup

  •  
    Reklamer

    Peugeot Roskilde


    Peugeot Holbæk