207 Spider Cup DK   08/05/09

Toptrio til start i Peugeot Spider Cup
207 Spider CupRonnie Bremer, Kent Iversen og Søren Mosebo deltager i sportsvognsklassen
Der er flere prominente navne at finde i feltet, når første runde af Peugeot Spider Cuppen i weekenden køres på FDM Jyllandsringen. Klassen med de åbne tosædede racersportsvogne baseret på den gennemafprøvede Peugeot-teknik får denne gang deltagelse af tre kørere, som i andre motorsportsklasser har vist deres værd.

Den mest prominente i trioen er Ronnie Bremer, USA. Sidste år var han at finde i Danish Touringcar Championship, men inden da havde han kørt i utallige udenlandske racerklasser med stor succes. Efter tre Danmarksmesterskaber i streg i kartingsportens topklasse, Formula A, fortsatte han ved starten af det nye årtusinde karrieren i England, hvor han hurtigt blev en af topkørerne i først Formel Ford og siden Formel 3 med løbssejre i begge klasser. Siden gik turen over Atlanterhavet, hvor Ronnie Bremer nåede frem til at deltage i Champ Car-serien – USA’s svar på Formel 1.


Flere topkørere er til start i Peugeot Spider Cup, der indleder sæsonen på FDM Jyllandsringen.
(Foto: Birger Vilén - www.euroracer.org)

Men efter sidste års DTC-deltagelse stiller Ronnie Bremer nu atter op i en racerbil, hvor der er frit udsyn til himlen. Og det er i øvrigt første gang, at det kommer til at ske på dansk grund, da alle hans løb i formelbiler alle har fundet sted i udlandet!

Søren Mosebo, Vanløse, er en anden topkører, som ved Åbningsløbet debuterer i klassen. Også han har gået den slagne vej over kartingsporten, hvor han dels blev kåret som årets talent, dels vandt det mest prestigefyldte løb i Norden, Viking Trophy. Sidste år sadlede han om til bilerne, hvor han i Formel Ford-klassen sikrede sig en tredjeplads i Danmarksmesterskabet.

Det tredje nye topnavn i klassen er Kent Iversen, Lysabild. Og det er faktisk en sandhed med modifikation, for sønderjyden var nemlig til start i udvalgte løb i sidste års premiereudgave af Peugeot Spider Cup. Men Kent Iversen havde også et program i Advan Cuppen, og dette valgte han at prioritere. Og med god grund. Han sluttede nemlig 2008 af som en meget suveræn Danmarksmester. Men i år satser han på sportsvogne på fuld tid, så det skal blive spændende at se, om han kan føje en ny titel til sit CV.

Flere af klassens kørere fra sidste sæson vender tilbage med et nyt angreb på titlen.

Således er Team GoGo Vitesse atter til start med duoen Allan Olsen, Holbæk, og Johnny Vejlebo Nielsen, Roskilde, mens kendte navne som Danny Rasmussen, Helsingør, og Henrik Jansen, Roskilde, også er at finde i feltet.

Morten Alstrup


Læs mere om:
 • Allan Olsen
 • Danny Rasmussen
 • Henrik Jansen
 • Johnny Vejlebo Nielsen
 • Kent Iversen
 • Ronnie Bremer
 • Søren Mosebo
 • Jyllandsringen
 • 10/05/09 - Jyllandsringen - 207 Spider Cup DK

 •  
  Reklamer

  Peugeot Holbæk


  Peugeot Roskilde