Advan Cup   06/05/09

Bruno Rasmussen kom på podiet
I den forgangne weekend startede sæsonen for Advan Cup feltet i forbindelse med Ferrari Weekenden på Jyllands-Ringen, og Bruno Rasmussen var selvfølgeligt med igen. Han kommer i år til start i en Peugeot 307, en helt nybygget racer, og målet er helt klart at være med helt fremme hver gang.

Denne første weekend i Advan Cup var ikke helt som de andre, reelt startede klassen en uge før de fleste andre klasser, og derfor har der også været ekstra hårdt pres på teamet for at få bilen køreklar og færdig til race, men alt klappede i sidste ende og Bruno var helt klar da det gjaldt.


Bruno Rasmussen stiller i år op i en helt ny fire dørs Peugeot 307.
(Foto: Motorsporten.dk)

Hele arrangementet blev afviklet på én dag, og derfor var tidsplanen for søndagen noget presset. Der var ingen fri træning, deltagerne kom direkte ud i tidtagningen der blev kørt ved middagstid, her var Bruno helt skarp fra starten og hans bedste tid efter de første 11 omgange i bilen var 1:23,012, kun ca. 1 sekund efter feltets hurtigste kører, som var David Falch.
Et godt udgangspunkt før det første heat.


Perfekt start på 1. heat for Bruno Rasmussen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Første heat blev kørt midt på eftermiddagen, og til trods for den gode start placering i heatet, så gik tingene ikke helt som Bruno havde forestillet sig. Efter en forrygende start hvor han avancerede til 1. pladsen, gik det galt på anden omgang. En meget aggressiv medkører var medvirkende til at Bruno måtte en tur på græsset, og herefter var han bageste mand i feltet.
Bruno kæmpede resten af løbet med en bil der ikke helt styrede så præcis som han kunne ønske, men alligevel kom Bruno hjem med en 11. plads.


Den nye racer var ikke køn efter påkørslen, som bød Bruno Rasmussen's mekanikere på en del arbejde i pausen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Efter løbet var der rigelig arbejde til mekaniker teamet omkring bilen, som fik travlt med at rette bilen pænt ud og køreklar til andet heat.

Andet heat blev kørt sidst på dagen og her gik det noget anderledes for Bruno. Han måtte starte fra 11. pladsen, igen præsterede Bruno en fantom start i den nye Peugeot 307. Igen var han udsat for et meget uroligt løb med påkørsler og straffe til mange kører, men Bruno kom igennem løbet, og fik årets første podie placering, da han kom i mål på 3. pladsen.


Bruno Rasmussen med sæsonens første pokal for 3. pladsen i 2. heat, her sammen med David Falch (1. pl.) samt Kim Lund (2. pl.).
(Foto: Motorsporten.dk)

Efter denne første Advan Cup løbsweekend er Bruno Rasmussen på den samlede 4. plads i mesterskabet. Den plads skal forbedres i den kommende weekend hvor tredje og fjerde afdeling køres på Jyllands-Ringen.

Vejgaard


Læs mere om:
 • Bruno Rasmussen
 • Jyllandsringen
 • 03/05/09 - Jyllandsringen - Advan Cup
 • 10/05/09 - Jyllandsringen - Advan Cup

 •  
  Reklamer

  Peugeot Holbæk


  Peugeot Roskilde