Advan Cup   17/10/08

Bruno Rasmussen erobrede 3. pladsen
Nu er sidste løb i årets Advan Cup kørt og Bruno Rasmussen kan køre Peugeot'en hjem i garagen. Bruno sluttede sæsonen på den samlede 3. plads og det er han helt sikkert tilfreds med.

Før denne afsluttende race weekend var Bruno på den samlede 4. plads i Advan Cup'en, men det blev der gjort noget ved. Valvoline DM-finalen der blev afviklet på Jyllands-Ringen var stedet hvor Bruno erobrede den samlede 3. plads.


(Foto: Motorsporten.dk)

Den første træning blev kørt lørdag umiddelbart før middag, og her kørte Bruno Rasmussen 1:20,687, hvilket rakte til 8. pladsen. Det var bestemt ikke det han havde sigtet efter, så pausen frem til tidtagning blev brugt på at optimere bilen.

Tidtagningen bød ikke på nogen tidsmæssig forbedring i forhold til træningen. Bruno's bedste tid var 1:20,690, hvilket gav ham 5. pladsen på start gridden til det første heat. Det var bestemt ikke nogen dårlig kvalifikation, og der var nu skabt potentiale for at score podiepladser, og mange point.


(Foto: Motorsporten.dk)

Heat 1. afvikles i regnvejr, og det er svære forhold for de fleste, men alligevel holder Bruno farten oppe på trods af forkert dæk valg, og han ender heatet på 3. pladsen og dermed kommer han på podiet.

Heat 2 blev kørt søndag eftermiddag hvor banen var tørret op. Bruno får en rigtig god start og igen flasker tingene sig nærmest som de skal. Bruno kører et veldisponeret løb og ender på 2. pladsen, og han skal endnu engang på podiet.


(Foto: Motorsporten.dk)

Dermed ender hans gode resultater, fra den afsluttende race weekend i Advan Cup med at sikre Bruno den samlede 3. plads i Advan Cup'en. Det var lige præcis det hans mål var inden starten på denne weekend, og dermed kan han gå til vinterpausen med et bredt smil.

Bruno vil godt takke alle for en fair sæson, Bruno er nemlig kommet igennem sæsonen helt uden skrammer på bilen.
Samtidig vil Bruno takke sponsorer og alle andre der har støttet ham igennem sæsonen, og han satser på at komme tilbage i Advan Cup i 2009.

Vejgaard


Læs mere om:
  • Bruno Rasmussen
  • Jyllandsringen
  • 12/10/08 - Jyllandsringen - Advan Cup - DM

  •  
    Reklamer

    Peugeot Holbæk


    Peugeot Roskilde