Advan Cup   23/09/08

Bruno kæmpede
Den forgangne weekend gjaldt det Padborg Super Prix der blev kørt på Padborg Park. Det var årets næstsidste race weekend i Advan Cup'en, og Peugeot 307 køreren Bruno Rasmussen var fuldstændig klar til at køre point hjem, og samtidig forsvare sin plads i mesterskabet.

Vejret over Padborg Park kunne ikke tænkes bedre, årstiden taget i betragtning. Det var tørt og letskyet lørdag formiddag hvor der skulle køres fri træning, Bruno fik kørt en del omgange og bilen fungerede rigtig godt, det resulterede i tiden 1:10,718, der var den 4. bedste, slet ikke så dårlig.


(Foto: Motorsporten.dk)

Tidtagningen blev kørt midt på eftermiddagen og her forbedrede Bruno sig med næsten 3/10 sekund, så hans bedste tid var 1:10,436, men alligevel rakte det kun til en 7. plads, og det var han slet ikke tilfreds med.
Advan Cup feltet er meget tæt, fra Bruno's tid og op til pole position er der kun 0,496 sekund!

Efter kvalifikationen var Bruno ikke tilfreds med sin placering, men dog stadig fortrøstningsfuld:
"Hvis jeg laver en god start, så kan jeg lave et godt resultat" sagde han lørdag eftermiddag.


(Foto: Motorsporten.dk)

Søndagen bød igen på en omgang dejligt efterårs vejr, og først på formiddagen skulle heat 1 køres. Bruno kommer her nogenlunde fra start og holder sin placering.
Han fik ikke den start han havde håbet på, men kæmper løbet igennem for at holde sin placering, og han ender løbet på 8. pladsen.
"Det var teknikken der drillede" - sagde Bruno efter løbet.


(Foto: Motorsporten.dk)

Heat 2 blev kørt søndag eftermiddag, og her startede Bruno Rasmussen fra 8. position, men han får en rigtig dårlig start, og hertil en hård første omgang så han falder lidt tilbage i feltet.
Efter starten kæmper Bruno hårdt resten af løbet, for at komme frem i feltet igen. Løbet endte med at han indtog 7. pladsen.
Efter løbet udtalte han, at der var god fart i bilen og derfor er det rigtig ærgerligt at starten kiksede, men jeg kommer igen på Jyllands-Ringen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Næste gang du kan følge Bruno Rasmussen på banen er ved DM-finalen på Jyllands-Ringen den 11. & 12. oktober, her vil han jagte den samlede 3. plads i Advan Cup’en.

Vejgaard


Læs mere om:
  • Bruno Rasmussen
  • Padborg Park
  • 21/09/08 - Padborg Park - Advan Cup - DM

  •  
    Reklamer

    Peugeot Roskilde


    Peugeot Holbæk