Advan Cup   11/09/08

Bruno fik mange point med hjem
Bruno er med i topstriden i Advan Cup og han kom til Sturup Raceway for at som minimum at forsvare sin placering i mesterskabet, og gerne forbedrede den, derfor var det vigtig for ham at være godt forberedt.


(Foto: Motorsporten.dk)

Derfor var Bruno på banen fredagen før løbet, for at teste med sin Peugeot 307, og det viste sig at være en god idé, da han derved havde en fornemmelse af hvordan bilen artede sig på banen før det gik løs for alvor.

Lørdag formiddag gjaldt det så 'Copenhagen Racing Grand Prix' for Bruno og hans røde Peugeot 307.
Vejret var ikke optimalt til at træne i men alligevel fik han kørt tiden 1:16,889, hvilket rakte til en 9. plads.
Bruno havde håbet på mere, men forholdene var svære, så man skal ikke lægge så meget i den tid.


(Foto: Motorsporten.dk)

Om eftermiddagen gjaldt det kvalifikationen. og her var Bruno Rasmussen klar med sin Peugeot 307. Han gjorde hvad han kunne for at komme ud med et godt resultat, og det endte med tiden 1:12,057, hvilket var 7. hurtigst.
Det var slet ikke det Bruno havde troet på, og da de værste konkurrenter i mesterskabet var hurtigere end ham så det lidt sort ud, men Bruno troede stadig på at han kunne komme længere frem i heat 1.

Heat 1:
Søndag formiddag, det var her Bruno skulle op og have fat i føre feltet. Kvalifikationen gave ham ikke hel den startplacering han havde håbet på, og derfor skulle der gives gas for at komme frem i feltet.
Missionen lykkedes og Bruno kom i mål på 4. pladsen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Heat 2:
Bruno startede her fra 3. pladsen, lavede en fantastisk start og avancerede op til 2. pladsen på den første omgang og herefter gik jagten ind på den førende Peter Olsen, samtidig med at der skulle skærmes af for Anders Majgaard der lå lige bagved.
Bruno holdt næsten konstant et lille sekunds forspring til Anders Majgaard løbet igennem, hvorimod den førende Peter Olsen træk en smule fra på hver omgang. Dog bliver løbet lidt for spændende til sidst for Bruno kommer hjem på løbets anden plads, med kun 0,525 sekund forspring ned til Anders Majgaard.


Bruno Rasmussen på podiet på 2. pladsen, sammen med løbsvinder Peter Olsen samt Anders Majgaard på 3. pladsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Efter denne gode race weekend er Bruno Rasmussen på 3. pladsen i den samlede Advan Cup stilling.
Næste gang du ser Bruno på banen er ved Padborg Super Prix, den 21. september på Padborg Park.

Vejgaard


Læs mere om:
  • Bruno Rasmussen
  • Sturup Raceway
  • 07/09/08 - Sturup Raceway - Advan Cup - DM

  •  
    Reklamer

    Peugeot Roskilde


    Peugeot Holbæk