Advan Cup   22/08/08

Bruno kæmper videre
Det var en knapt så heldig Grand Prix weekend for Bruno Rasmussen i Advan Cuppen. Han ligger efter denne weekend på en 3. plads i mesterskabet hårdt presset af Anders Majgaard, men Bruno giver ikke op, han vil være i top-3 når sæsonen slutter.

Det så ellers godt ud for Bruno Rasmussen fra starten af weekenden. I den første fri træning satte han den 7. bedste tid som var 1:21,123, kun 0,803 sekund efter den hurtigste kører.
Advan Cuppen er meget tæt og det viser dette resultat også, men Bruno var alligevel ikke helt tilfreds, og derfor skal der presses endnu mere i tidtagningen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Tidtagningen blev kørt lørdag eftermiddag og her havde Bruno fået mere fart i bilen. Hans bedste tid var 1:20,591, som rakte til 6. pladsen. Det var ikke helt det Bruno havde håbet på, så der skulle kæmpes i løbet senere på dagen.

Bruno skulle starte heat 1 fra 3. startrække hvilket godt kunne danne grundlag for et godt resultat, men Bruno Rasmussen blev idømt Stop&Go for tyvstart, dermed var det svært at få et rigtig godt resultat med hjem fra dette heat.
Efter udstået straf er Bruno nummer 16 i feltet, herefter var det bare at kæmpe. Bruno Rasmussen blev nummer 10 i hans Peugeot 307, og taget i betragtning af den uheldige start var det et ok resultat.


(Foto: Motorsporten.dk)

Heat 2 blev kørt søndag eftermiddag, og her skulle Bruno kæmpe hårdt for at få en masse point med hjem. Han startede fra 10. position og efter en hård fight lykkedes det for ham at køre sig op på 6. pladsen, som han holdt til mål.

Weekenden gav ikke helt det Bruno havde håbet på, men på den anden side har han ikke tabt gejsten til at kæmpe videre, når næste afdeling køres på Sturup Raceway.
Her kommer Bruno med en Peugeot helt uden succesballast, og det kan sagtens vise sig at være en stor fordel på den svenske bane.

Vejgaard


Læs mere om:
 • Bruno Rasmussen
 • GRC Racing
 • Jyllandsringen
 • 17/08/08 - Jyllandsringen - Advan Cup - DM

 •  
  Reklamer

  Peugeot Roskilde


  Peugeot Holbæk