Advan Cup   02/07/08

Bruno fik mange point på kontoen
Bruno Rasmussen, der kører i Advan Cup’en med en Peugeot 307 EPO II racer, ankom til Padborg Open med en bil der har vist at den kan være med helt fremme i feltet, derfor var der kæmpe optimisme at spore hos Bruno og i teamet, og han havde troen på at det skulle blive en point givende weekend.

Lørdagens fri træning viste at Bruno Rasmussen havde noget at ha' optimismen i, for selvom banen ikke var optimal efter en nat med megen regn,var Bruno næst hurtigst med tiden 1:10,620.


(Foto: Motorsporten.dk)

Under tidtagningen ud på lørdagen hvor banen var blev mere tør, var Bruno igen med blandt de hurtigste kørere i klassen, hvor kun den mesterskabsførende Kent Iversen kom under 1:10.
Bruno's tid rakte til en 4. plads, og en placering i anden startrække. Måske ikke helt det han havde håbet på, men stadig godt nok til at bevare optimismen.

Søndag var vejret dejligt og banen var tør, optimale forhold for et godt race.
Bruno der startede fra anden startrække, kæmpede løbet igennem for at forbedre sin position, trods Anders Majgaard der pressede på bagfra løbet igennem. Alligevel lykkedes det for Bruno både at lukke af for ham, og vinde en placering, med det resultat at han kommer i mål på en flot 3. plads og dermed igen kom på podiet.


(Foto: Motorsporten.dk)

Søndagens andet løb blev endnu et godt race for Bruno.
Efter en god start var det igen en hård kamp om placeringer og Bruno slutter på en solid 4. plads, igen foran Anders Majgaard. Denne gang blev det ikke til en podie plads, men en masse gode point til mesterskabet.


(Foto: Motorsporten.dk)

Bruno Rasmussen fortsatte dermed den gode trend med at score mange point ved denne raceweekend, han er herefter på 2. pladsen i Advan Cup mesterskabet, og det er et godt sted at holde sommerpause.

Bruno Rasmussen er på banen igen ved Grand-Prix Danmark på Jyllandsringen den 16. og 17. august.

Vejgaard


Læs mere om:
  • Bruno Rasmussen
  • Padborg Park
  • 29/06/08 - Padborg Park - Advan Cup - DM

  •  
    Reklamer

    Peugeot Roskilde


    Peugeot Holbæk