Advan Cup   09/06/08

Bruno i modgang og medgang
Juniløbet på Jyllands-Ringen vil for Advan Cup køreren Bruno Rasmussen vedkomne, altid blive husket som en weekend med både modgang og medgang - både på og udenfor banen.

For Bruno Rasmussen startede weekenden som sædvanlig med licens og teknisk kontrol at raceren fredag eftermiddag, to ting der som sædvanlig foregik helt uden problemer.

Lørdag middag kørte deltagerne i Advan Cuppen deres fri træning, hvor Bruno placerede dig cirka midt i det 19 biler store felt, med en 9. plads.
Denne plads forbedrede han i tidtagningen til en 3. plads, et rigtig godt udgangspunkt til søndagens første løb.


(Foto: Motorsporten.dk)

MEN - ved en ekstra teknisk kontrol af Bruno's racer, blev det konstateret at det beslag, eller den vange, som i den originale Peugeot holder passagersædet, manglede i bilen.
Dommen var både hurtig og meget hård: Bruno blev udelukket fra tidtagningen, og skulle nu starte det første løb fra sidstepladsen - under forudsætning at at beslaget var monteret i bilen inden løbets start.
Hvordan finder han et sædebeslag lørdag eftermiddag/aften, når alt er lukket?
Til alt held var der en autoophugger der var villig til at åbne pladsen, så Bruno's mekanikere kunne mejsle et beslag ud af en anden bil, og siden montere det i raceren, så den var startklar søndag morgen.

Med en startplacering på sidste række var udsigterne til point ikke store for Bruno, og mange ville nok have afskrevet løbet på forhånd, men Bruno giver aldrig op!
Tværtimod kvitterede han for mekanikernes indsats lørdag aften, med at overhale konkurrent efter konkurrent og han sluttede løbet som den mest overhalende kører, samt ikke mindst på 8. pladsen i løbet og dermed 8 point rigere - en god oprejsning oven på lørdagens kvaler.


(Foto: Motorsporten.dk)

8. pladsen var også Bruno's startplacering til det andet løb, hvor han med en flot start hurtigt vandt et par pladser, men kort tid efter var det slut med fremfarten!
Problemer med gearskiftet betød at han stille og roligt faldt tilbage i feltet, og sluttede løbet på en beskeden 14. plads, som indbragte ham 2 point.

På trods af at weekendens score kun beløb sig til 10 point sammenlagt, bevarer Bruno Rasmussen 2. pladsen i mesterskabet, men må samtidig konstatere at der er 50 point op til den førende kører.


(Foto: Motorsporten.dk)

Den 4. mesterskabsweekend i Advan Cup mesterskabet køres på Padborg Park den 28. og 29. juni.


Hr. Nielsen


Læs mere om:
  • Bruno Rasmussen
  • Jyllandsringen
  • 08/06/08 - Jyllandsringen - Advan Cup - DM

  •  
    Reklamer

    Peugeot Holbæk


    Peugeot Roskilde