Sportscar Endurance Championship   16/05/08

Kun én plads fra podieplacering
- til Team SH Bilcenter Motorsport
Selvom det var første gang, at de 3 nye teamkammerater kørte Spider Cup sammen, blev det alligevel en happy ending på en flot fjerdeplads.

Kent Iversen havde kun få gange kørt i den nye Spider – Tim Søndergaard og Flemming Schantz prøvede først sædet få timer før tidtagningen.
”Vi havde derfor ikke de store forventninger til det nye teams præstation i weekendens løb på Djursland. Men de tre kørere viste alle et stærkt og stabilt løb, som førte dem frem - blot én plads fra podiet”, fortæller Teamejer Svend Iversen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Allerede under tidtagningen viste de tre tidligere Advan konkurrenter, at de kunne give hinanden andet end baghjul. I timerne, hvor alle skulle have tid til at teste deres egen kørsel, nåede teamets nye Spider op på en 13. plads.


(Foto: Motorsporten.dk)

Flemming Schantz var den første til at spænde selen i løbet og efter de første 80 minutter, kunne han aflevere bilen – kørt frem til en 9. plads - til Tim Søndergaard. Tim Søndergaard fortsatte med at udfordre de andre på banen og kunne gentage succesen, så Spideren kunne spinde forbi de næste 3 konkurrenter. Da Kent Iversen tog over for at tage de sidste 80 minutter, blev grebet spændt endnu en gang – og teamet kunne bryste sig af at ende på en flot 4. plads i hele løbet.


(Foto: Motorsporten.dk)

Alle er enige om at den stærke start i Spideren ikke alene er et spørgsmål om et stærkt køreteam; hele set-uppet med engagerede mekanikere og fantastiske forhold i teamets sættevogn, gjorde weekenden unik for alle.


Læs mere om:
 • Flemming Schantz
 • Kent Iversen
 • Ring Djursland
 • 10/05/08 - Ring Djursland - Danish Endurance Championship

 •  
  Reklamer

  Peugeot Roskilde


  Peugeot Holbæk