207 Spider Cup DK   28/09/07

Iversens Spider dekoreret
207 Spider CupAdvan Cup køreren Kent Iversen var en af de første, der bestemte sig for at deltage i den nye Peugeot 207 Spider Cup klasse, og i forbindelse med Padborg Super Prix præsenterede han designet på den ny racer.

Kent Iversen modtog sin 207 Spider Cup racer i forbindelse med klassens præsentation på Padborg Park i starten af august måned.


Kent Iversen (tv) fik lidt 'guldkorn' med på vejen af Henrik Spellerberg, ved overdragelsen af Peugeot 207 Spider Cup raceren.
(Foto: Motorsporten.dk)

Siden da har raceren været skilt ad, og alle karrosseridelene har været en tur forbi maleren, hvor de er blevet lakeret i samme sølvgrå farve som Kents Peugeot 307 Advan Cup racer.

For at holde stilen, er Spideren også blevet dekoreret på samme måde som Advan Cup raceren, tilsat lidt tern på bagpartiet, og man må nok sige at det er faldet heldigt ud.
Raceren er både elegant, iøjnfaldende og nem at kende - tre vigtige parameter ved en racerbils udseende.


Kent Iversen's nydekorerede Peugeot 207 Spider Cup racer.
(Foto: Motorsporten.dk)

Med en raceklar Spider holdende klar, kan Kent næsten ikke vente på at Advan Cup sæsonen er slut, så han kan gå i gang med forberedelserne til 2008 sæsonen i den lille frække racersportsvogn.


Hr. Nielsen


Læs mere om:
  • Kent Iversen

  •  
    Reklamer

    Peugeot Holbæk


    Peugeot Roskilde