207 Spider Cup DK   03/07/07

Stor mand i lille bil
207 Spider CupIversen i ny racer i 2008
Efter triumfen forrige weekend ved Padborg Open, hvor Kent Iversen gjorde rent bord i Special Saloon Car klasse 1 samt vandt det ene af Advan Cup løbene, løftede han sløret lidt for sine fremtidsplaner inden for motorsporten og de går helt nye veje.

Kent Iversen havde et travlt program ved Padborg Open, hvor han deltog i Special Saloon Car klassen med sin 'gamle' DTC racer, en Peugeot 406 Coupe, der passer lige ind i klasse 1.
Her kørte han hurtigste tid i den første tidtagning ud af samtlige tre Special Saloon Car klasser, fulgt op af en tilsvarende præstation i den anden tidtagning. Hermed havde han sikret sig pole position til begge løb.


Kent Iversen sikrede dig dobbeltsejr i Special Saloon Car klasse 1 ved Padborg Open.
(Foto: Motorsporten.dk)

Det første løb vandt han med en margen på 0,419 sekund ned til Klasse 2 køreren Lars Schönemann der kørte i en Porsche 993 GT2!
I det andet løb måtte han se sig slået af Schönemann, men Iversens anden plads var nok til en 1. plads i klasse 1, så han kørte sig på den måde til to 1. pladser i Special Saloon Car klassen.

Sideløbende med deltagelsen i Special Saloon Car deltog Kent Iversen også i Advan Cup løbene, hvor han kører i sin Peugeot 307.
Her blev det til 5. hurtigste tid i kvalifikationen, samt en 6. plads i det første løb. I det andet løb satte han trumf på, og kørte en 1. plads hjem!


Kent Iversen på vej mod sejren i Advan Cup løbet på Padborg Park.
(Foto: Motorsporten.dk)

Med de gode placeringer i henholdsvis Special Saloon Car og Advan Cup løbene skulle man tro at Kent Iversen var godt tilfreds med at deltage i disse klasser, men nej, der er allerede nu lagt nye planer for 2008 sæsonen.

Kent Iversen har bestilt en Peugeot 207 Spider som han skal køre i næste sæson.
207 Spider Cup klassen bliver en helt ny sportscar klasse indenfor den danske motorsport, og det er planen at der både skal køres korte sprintløb, samt langdistance løb i Spider Cup klassen allerede i premiere sæsonen 2008.

Et af de vigtigste argumenter for Kent Iversen i valget af den nye Spider Cup klasse har været, at bilerne har en rimelig simpel opbygning baseret på standard komponenter, samt plomberede motorer og gearkasser, som sikrer at bilerne er helt jævnbyrdige.


Kent Iversens arbejdsplads i 2008.
(Foto: Motorsporten.dk)

Herudover er han vild med bilens linier: "Det er en rigtig racerbil" - siger han - "den har linier som en Le Mans racer, men er stadig til at have med at gøre rent økonomisk."

Selvom klassen endnu er under opstart, og hverken løbsform eller løbsdatoer er fastlagt, er der meget stor interesse for 207 Spider Cup klassen.
Der er allerede nu bestilt 9 biler, og flere interesserede kørere og teams står på spring, så det tegner til et fuldt felt allerede fra sæsonstarten af.


Hr. Nielsen


Læs mere om:
  • Kent Iversen
  • Padborg Park

  •  
    Reklamer

    Peugeot Holbæk


    Peugeot Roskilde