Advan Cup   30/05/07

Anders Christensen' Sverigestur
Advan Cup køreren Anders Christensen der stiller op i en Peugeot 307 EPO II racer, var her i weekenden på Sturup Raceway, hvor klassen kørte anden afdeling af dette års mesterskab.

Med 4. pladsen i det ene af løbene ved det foregående arrangement på Jyllands-Ringen, var Anders Christensen fortrøstningsfuld forud for weekenden på den sydsvenske bane.
Men allerede i den fri træning viste det sig at han ikke kunne få helt den samme fart i Peugeot'en denne weekend, han sluttede med 12. hurtigste tid cirka 1,7 sekund fra klassens hurtigste kører.

(Foto: Motorsporten.dk)

I kvalifikationen blev Anders frataget sin hurtigste tid, da han havde krydset spærrelinien i pitudkørslen, og det kostede lidt placeringer i feltet, så her sluttede Anders på 19. pladsen.
Bestemt ikke lige hvad Anders havde sat næsen op efter, nu skulle han starte langt tilbage i det 31 biler store felt, hvilket ville gøre det mere end svært at køre et topresultat hjem i den 'genstridige' racer.

Det lidt kedelige udgangspunkt til det første løb, fik dog ikke Anders til at tabe modet, han gik på med krum hals alle løbets 11 omgange, hvor der både blev taget og givet i et utroligt hårdt afviklet løb - slutresultatet blev en 20. plads.

20. pladsen blev også Anders' startplacering til det andet løb, hvor det gik meget bedre for ham.
Noget af farten var tilbage i Peugeot'en, og Anders kæmpede sig stædigt op gennem feltet, så han kunne køre over målstregen som nummer 13.

"Vi havde nogle problemer med undervognen denne weekend, og så var det ærgerligt at miste den bedste tid i kvalifikationen, men sådan er reglerne jo" - udtaler Anders Christensen hjemme fra værkstedet - "Vi er nu ved at at montere nye komponenter i undervognen, og dem glæder jeg mig til at få testet af på onsdag i næste uge. Virker de som forventet, så vender jeg stærkt tilbage til 'Juniløbet' på Jyllands-Ringen."

Efter løbet på Sturup Raceway ligger Anders på en delt 14. plads i Advan Cup mesterskabet.